På DLP paneler kan man bruke .BMP ikonfiler som er 32 punkter høye, 40 eller 80 punkter brede.
I filen DLP-MPL8 ikoner.zip nedenfor er det en samling med filer for dette panelet.

På DLP Touch paneler kan man bruke .BMP ikonfiler som er 48 punkter høye, 40 eller 80 punkter brede.
I filen DLP-MPTL14 ikoner.zip nedenfor er det en samling med filer for dette panelet.

På Enviro paneler kan man bruke .PNG ikonfiler som er 46 punkter høye og 46 punkter brede.

Bildene kan være vanskelig å se på PC-en for de er hvite på transparent bakgrunn, men når de lastes opp til panelet å blir de hvite når knappen er inaktiv og gule når knappen er aktiv.

Man kan også bytte bildet for bakgrunn. Vær oppmerksom på at bakgrunn for varme og AC inneholder knappe-elementer så vi anbefaler ikke å bytte dette bildet.
I filen Enviro-ikoner.zip nedenfor er det en samling med filer for dette panelet.
Har også lagt ut fila MPTLC43 AT45DB321(page512)-20161206_1588214341061_fv7no.raw
Dette er fabrikk grafikken til et Enviro panel med firmware V04.40 eller nyere og kan brukes for å sette grafikken tilbake til fabrikk oppsettet.