Her er den nyeste firmware for den gamle Logikk-Modulen som ser slik ut:

Det er viktig å ikke oppgradere en HDL komponent med feil firmware fil.

I HDL Buspro Setup Tool gjenkjennes denne Logikk-Modulen med Model: SB-DN-Logic960, Factory Model: SB-DN-Logic960.

Pass på at HDL anlegget ditt har unike adresser før du setter i gang med firmware oppgradering. Dersom du oppgraderer firmware på en HDL komponent som har samme adresse som en annen, så vil begge enhetene bli korrupte (det samme som når overføringen blir avbrutt).

Ta backup eller noter ned konfigurasjonen til Logikk-Modulen før du starter firmware oppgradering.

Dersom du har et HDL anlegg hvor kommunikasjonen mellom din PC og komponenten ikke er stabil men gir periodisk "Time out" så anbefaler vi å ikke oppgradere firmware før ustabiliteten er løst. Det anbefales å ha PC-en tilkoblet anlegget med nettverks-kabel (ikke trådløst) når man overfører firmware.

Dersom firmware overføringen blir avbrutt så har modulen en firmware-recover-funksjon:

Hold PROG knappen inne når Logikk-Modulen får tilkoblet spenning.

Da vil adressen komme opp i "Manual Firmware Upgrade" og man kan overføre firmware-filen på nytt.

Modul med denne firmware kan bare konfigureres med HDL Buspro Setup Tool V10.18.41.19B eller nyere.