I denne guiden skal vi gå gjennom hvordan man legger til en i3 Lite server i et prosjekt. Denne guiden tar utgangspunkt i et nytt prosjekt uten en aktiv server.

Legg til serveren i prosjektet ditt

1. Koble din server til strøm og internett. Serveren skal kobles til nettet med kabel.
  2. Åpne ditt i3 Lite prosjekt og gå inn i konfigurasjons-menyen ved å trykke på prikkene øverst i høyre hjørne.
  3. Trykk på "Server"-fanen i menyen på venstre side for å åpne server-konfigurasjonen.
  4. Trykk "Select server" i feltet på høyre side av skjermen.
  5. Velg serveren din fra listen over servere i popup-vinduet som dukker opp.
    MERKNAD: Om serveren din ikke dukker opp i dette vinduet er det noe galt med nettverket ditt. Forsikre deg om at enheten du konfigurerer prosjektet fra (f.eks PCen din) er tilkoblet samme nettverk som serveren. Forsøk eventuelt å koble til PCen din med kabel.
  6. Serveren er nå lagt til i prosjektet ditt. Aktiver den ved å trykke på "Activate"-knappen nederst på høyre side av skjermen.

Gratulerer! Du har nå lagt til serveren i prosjektet ditt. Før serveren kan bli tatt i bruk må den også konfigureres. Gå videre til vår konfigurasjons-guide for å lære hvordan dette gjøres.