Hvis du ønsker å gjøre appen din litt mer personlig er en av de første tingene du kan gjøre å endre bildet på forsiden. Enten du ønsker et bilde av huset, familien eller hunden er det en fin måte å gjøre appen litt mer unik på. I denne guiden skal vi gå gjennom hvordan du kan endre bildet på forsiden av appen din.

Merknad:

Dersom du har en app med server må prosjektet synkroniseres med serveren for at bildet skal bli synlig for alle brukere av ditt prosjekt. Det vil si at dersom du følger denne guiden og har en server i prosjektet ditt vil bildet kun være synlig på den enheten du bruker for å endre det. Dersom du ønsker at bildet skal være synlig på alle enheter (f.eks mobiltelefonene til hele familien) bør du kontakte integratoren som programmerte appen din med bildet du ønsker å bruke slik at de kan endre bildet for deg. Eventuelle fremtidige endringer i appen vil også overskrive bildet med mindre det har blitt synkronisert med serveren så vi anbefaler på det sterkeste å ta kontakt for å bytte bildet dersom du har en i3 Lite Server.

Merknad:

Forsidebildet må være av filtypen PNG. Bildet ditt vil bli skalert til å passe inn i rammen, men som en pekepinne er standardbildets oppløsning på 1340x856 piksler.

Hvordan endre forsidebildet:

1. Åpne system-menyen ved å trykke på de tre prikkene øverst i høyre hjørne av skjermen.
  2. Trykk på Edit mode.
  3. Trykk på kamera-ikonet i midten av bildet på forsiden.
  4. Velg bildet du ønsker å bruke ved hjelp av systemmenyen til enheten du bruker.

Informasjon:

I dette eksempelet bruker vi en Windows PC for å redigere prosjektet, men det samme kan gjøres fra iOS og Android. Bare bruk galleriet på enheten din for å finne bildet du ønsker å bruke.

5. Trykk Done.
  6. Åpne system-menyen ved å trykke på de tre prikkene øverst i høyre hjørne av skjermen.
  7. Trykk Save to cloud for å lagre prosjektet.
  8. Trykk Yes for å bekrefte.

Gratulerer!

Du har nå endret bildet på forsiden av appen din.