Her skulle vi lagt den nyeste BETA versjonen av HDL KNX Assistant programvaren, men fila er for stor (34 MB) så den kan ikke legges her.

Ta kontakt med oss på post@eldi.no for å få tilsendt link til programvaren.

HDL KNX Assistant programvaren brukes til konfigurere funksjoner i HDL KNX utstyr som ikke kan gjøres via ETS programvaren. Dette er f. eks. endre serienummer på KNX enheter. Laste opp firmware på moduler som støtter dette. Sende grafikk til HDL DLP bryterpanel med display. Laste opp IR strenger i HDL sine KNX IR sendere. Og konfigurere DALI ballaster tilkoblet en HDL KNX DALI modul.

Her ligger også en PDF som viser hvordan man konfigurerer DALI ballaster med hjelp av programvaren.