Her har vi samlet filer og informasjon om HDL-M/DALI.1 enheten.

Bilde av enheten:

Nederst i artikkelen ligger følgende filer:

- DALI_Gateway_V1.1.knxprod (Applikasjonsfil for ETS programvaren for modul med firmware versjon 1.1)

Her er bilde av en modul med firmware 1.1:

- DALI_Gateway_V1.2.knxprod (Applikasjonsfil for ETS programvaren for modul med firmware versjon 1.2)

Her er bile av en modul med firmware 1.2:

- Datablad HDL-M-DALI.1.pdf (Datablad for enheten)

- KNX-DALI-Gateway-User-Manual-V1-0-0.pdf (Manual på 75 sider som beskriver hvordan man konfigurerer et KNX prosjekt med HDL M/DALI.1)

Denne KNX enheten adresseres og konfigureres med ETS programvaren, mens konfigurasjon av DALI ballaster tilkoblet DALI BUS-en må konfigureres med HDL KNX Assistant programvaren. Denne er for stor til å ligge i denne artikkelen. Ta kontakt med oss på post@eldi.no for å få nyeste versjon tilsendt.

Enheten har "Programming Button" rett over BUS-tilkoblingen. Trykk på knappen i 3 sekunder for å aktivere funksjonen.