Her har vi samlet filer og informasjon om HDL-M/P02.2-A2-48 og HDL-M/P04.2-A2-48 enhetene.

Bilde av enhetene (Finnes også med sort glass):

Nederst i artikkelen ligger følgende filer:

- Panel_2_4_Rocker_Controller_PV2(V1.3).knxprod (Applikasjonsfil for ETS programvaren. Samme fil for begge paneler. Fila er bare for paneler med firmware 1.3)

Her er et bilde at etiketten til et panel som viser firmware versjonen:

- Datablad HDL-M-P02.2-A2-48.pdf (Datablad for begge panelene)

Denne KNX enheten konfigureres med ETS programvaren. Det kreves ikke noe tilleggs-program.

For å trykke på PROG (adresserings-knappen); Hold inne knappen øverst til venstre og nederst til høyre knappene samtidig i 2 sekunder. Da vil knappene begynne å blinke som rennende lys.