Denne artikkelen har 2 avsnitt:

  1. Hvordan søke etter komponenter med HDL Buspro Setup Tool 2
  2. Hvordan søke etter komponenter med HDL Buspro Setup Tool


1. Hvordan søke etter komponenter med HDL Buspro Setup Tool 2:

Klikk på ikonet Fast Search i menyen:


programmet vil gjøre et raskt søk etter komponenter:


 Når søket er ferdig får ikonet tilbake fargene sine og listen blir sortert:


Dersom dette søket ikke fant alle komponentene kan du trykke på Fast Search på nytt og på nytt...


Dersom du ønsker å forsikre deg om at du har fått med alle komponentene så kan du velge ADV Search -> Advanced Search i menyen:


for å få opp dette vinduet:


For avansert søk: På linje for Advance; Velg Subnet IDDevice ID From og To før du trykker på Advance Search knappen.

For manuelt å legge til en enhet: På linjen for Manually; Velg Subnet ID og Device ID før du trykker på knappen Manually Add.


Etter hvert som komponenter svarer så dukker de opp i lista. For å avbryte søket, trykk på Stop Search.


For å lukke dette vinduet trykk X oppe i høyre hjørne.


De nye komponentene som du har funnet har blitt lagt til i Devices List lista. For å sortere de på adresse, trykk på Fast Search ikonet. Når den er ferdig med søket så vil lista være sortert igjen.2. Hvordan søke etter komponenter med HDL Buspro Setup Tool:

Trykk på kikkerten oppe i venstre hjørne:

blob1477236857695.png

for å få opp dette vinduet:

blob1477237129630.png


For raskt søk: Klikk på knappen Fast Search med bilde av et forstørrelsesglass. Komponenter som blir funnet havner i lista Current on-line devices. Trykk på knappen Add all for å legge de inn i programmet sin ON-line Devices liste. Dersom dette søket ikke fant alle komponentene kan du trykke på Fast Search og så på Add all, på nytt og på nytt...


Avansert søk: På linje for Advanced Search; Velg Subnet IDDevice ID og To før du trykker på søke-knappen på denne linjen. Komponenter som blir funnet havner i lista Current on-line devices. Trykk på knappen Add all for å legge de inn i programmet sin ON-Line Devices liste.


For manuelt å legge til en enhet: På linjen for Manually Add; Velg Subnet ID og Device ID før du trykker på knappen +Add. Dersom komponenten blir funnet så kommer den både i Current on-line devices lista og i ON-line Devices lista i programmet. Dersom du trykker på knappen Add All så sorteres ON-line Devices lista i programmet etter komponenters adresse.


Trykk Exit for å forlate dette vinduet.