Her er den nyeste firmware for 12in1 sensoren som ser slik ut:

Det er viktig å ikke oppgradere en HDL komponent med feil firmware.

I HDL Buspro Setup Tool gjenkjennes 12in1 sensoren med ModelSB-CMS-12in1Factory ModelHDL-MS12.2C.

Sensoren kan oppgraderes fra HDL Buspro programvaren dersom den allerede har en firmware på formen V04.0xU_yyyy/mm/dd. Har den ikke det så må den på HDL Nordic sitt verksted for å få ny firmware.

Ta backup eller noter ned konfigurasjonen til komponenten før du starter firmware oppgradering.

Dersom du har et HDL anlegg hvor kommunikasjonen mellom din PC og komponenten ikke er stabil, gir periodisk "Time Out" så anbefaler vi å ikke oppgradere firmware før ustabiliteten er løst. Det anbefales å ha PC-en tilkoblet anlegget med nettverks-kabel (ikke trådløst) når man overfører firmware.

Det som er nytt/rettet i denne versjonen:

Endring i konstant-lys-funksjonen slik at den ikke slukker lyset før den øker intensiteten.