Her er den nyeste firmware for DLP Bryteren som ser slik ut:

Det er viktig å ikke oppgradere en HDL komponent med feil firmware.

I HDL Buspro Setup Tool gjenkjennes denne DLP bryteren med ModelHDL-MPL8.48-FHFactory ModelHDL-MPL8.48-FH.

Ta backup eller noter ned konfigurasjonen til bryteren før du starter firmware oppgradering.

Dersom du har et HDL anlegg hvor kommunikasjonen mellom din PC og komponenten ikke er stabil, gir periodisk "Time Out" så anbefaler vi å ikke oppgradere firmware før ustabiliteten er løst. Det anbefales å ha PC-en tilkoblet anlegget med nettverks-kabel (ikke trådløst) når man overfører firmware.

Dersom firmware overføringen blir avbrutt så har bryteren en firmware-recover-funksjon:

Hold side-opp og side-ned knappene inne når bryteren får tilkoblet spenning.

Da vil adressen komme opp i "Manual Firmware Upgrade" og man kan overføre firmware-filen på nytt.

Dette er den nyeste versjonen som er støttet av HDL Buspro Setup Tool V10.xx.yy.zz

Den er også støttet i HDL Buspro Setup Tool 2