Smarthus appen i3 Lite er tilgjengelig for iOS, Android og Windows (PC).

iOS og Android versjonene finner du ved å søke etter i3 Lite på AppStore eller Google Play.

Windows versjonen kan lastes ned her.

Windows programvaren oppdateres ikke automatisk. Om du opplever et problem med i3 Lite på Windows ber vi deg vennligst først om å sørge for at programvaren er oppdatert slik at vi kan utelukke gammel programvare som årsak til eventuelle problemer.