I denne videoen vil vår kollega i England, Nick Sutton, gå igjennom grunnleggende konfigurering av HDL Buspro IP-Modul og trådløs Gateway Remote funksjon.

Vi har vår egen server for "Remote Server" i Norge. Den er for tiden 82.164.81.4 port 9999.

Du bør legge inn i tillegg til HDL sin 115.29.251.24 server slik at du kan komme inn og endre adressen dersom serveren blir flyttet.

Vi har skrevet en guide for dette på norsk. DU finner den her: https://support.eldi.no/a/solutions/articles/47000618883