Her er den nyeste firmware for Universaldimmer som ser slik ut:

Det er viktig å ikke oppgradere en HDL komponent med feil firmware fil.

I HDL Buspro Setup Tool 2 gjenkjennes denne dimmeren som Model: HDL-MDT0601.433

Denne firmware er bare for 6 kanals dimmeren, den kan ikke brukes på 4 og 2 kanals dimmere som er av nesten samme utseende.

Pass på at HDL anlegget ditt har unike adresser før du setter i gang med firmware oppgradering. Dersom du oppgraderer firmware på en HDL komponent som har samme adresse som en annen, så vil begge enhetene bli korrupte (det samme som når overføringen blir avbrutt).

Ta backup eller noter ned konfigurasjonen til Logikk-Modulen før du starter firmware oppgradering.

Dersom du har et HDL anlegg hvor kommunikasjonen mellom din PC og komponenten ikke er stabil men gir periodisk "Time out" så anbefaler vi å ikke oppgradere firmware før ustabiliteten er løst. Det anbefales å ha PC-en tilkoblet anlegget med nettverks-kabel (ikke trådløst) når man overfører firmware.

Det er ingen kjente tilfeller hvor konfigurasjonen til Dimme-Modulen blir korrupt når den oppgraderes med firmware nedenfor.

Dersom firmware overføringen blir avbrutt så har modulen en firmware-recover-funksjon:

Hold PROG knappen inne når Dimme-Modulen får tilkoblet spenning på BUS-tilkoblingen.

Da vil adressen komme opp i "Manual Firmware Upgrade" og man kan overføre firmware-filen på nytt.

Modul med denne firmware kan bare konfigureres med HDL Buspro Setup Tool 2 V09.92B eller nyere.

Nytt i denne firmware:

• Støtte for å sette minimum dimmeverdi når man dimmer fra en combination knapp.
  • Modulen har fått 2 sekunder "Running-Time" når man trykker på knappene på modulen slik at man kan tenne større laster med knappene (uten at dimmeren går i beskyttelse p.g.a. høy startstrøm til LED driver)