Her er en ny versjon av HDL sin programvare. Den inneholder noen elementer som er i Beta (Offline modus, Target templates, Global scenes)

Det kommer stadig nye versjoner av denne programvaren så pass på å sjekke om det er en ny versjon her med jevne mellomrom.

Siden denne programvaren er ferskvare så vil ofte Windows sin beskyttelse anbefale deg å ikke kjøre installasjonen. Men det kan du trygt gjøre allikevel.

Dersom du ikke oppgraderer en eldre installasjon av programmet, men installerer HDL Buspro Setup Tool 2 for første gang:

• Denne programvaren krever at Windows har .NET 3.5 installert (Windows 10 vil tilby seg å installere den for deg, dersom den mangler).
  • Programvaren kan komme opp med Kinesisk språk, andre gang man starter programmet.
    Du kan bytte språk ved å trykke på dette valget:
  • Begynn med å velge "Option". Pass på at det ikke er krysset av for "Setting hotel".
  • Ved første oppstart så vil Windows-brannmuren komme opp med et sikkerhets-varsel. For at dette programmet skal fungere mot HDL anlegget ditt må du tillate tilgang, fortrinnsvis til alle nettverkene.

Anbefaler at man ikke bruker denne programvaren til (bruk HDL Buspro Setup Tool V10.18.41.38B):

Varmekontroller med firmware før februar 2016.

Oppgradere firmware på varmekontroller med firmware før februar 2016.

DLP med skrue-tilkobling til BUS-en (fra før 2013).